İnsan Kaynakları

" İnsanlar işletmelerin en değerli varlıklarıdır."

AÇIK POZİSYONLAR

♦ Bayi Yapılandırma ve İş Geliştirme Müdürü

♦ Bursa Mağaza Satış Personeli

♦ Mersin Mağaza Satış Personeli

♦ Kayseri Mağaza Satış Personeli

İnsan Kaynakları Politikamız;

Soyserin Grup tarafından benimsenen, “İşletmelerin en önemli gerçeğinin insan faktörü olduğu ve İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olacağı inancıyla insan kaynaklarımıza gereken önemi vermek” ilkesi ışığında,

Şirketimizin insan kaynağı seçimini, gelişimi yüksek, işe uygun yetkinliğe sahip, şirket değerlerini benimseyip yaşatacak adaylar arasından yaparız.
Çalışanlarımız Şirketimizin değerlerini benimser.
Soyserin Grubun çalışmak için tercih edilen bir şirket olmasını hedefleriz.
Soyserin Grubun çalışma ilkelerine uygun şekilde, çalışanlarımızın ve şirketimizin beklentilerini dengeleriz.
Çalışanlarımızın işteki başarılarını ve çalışma performanslarını değerlendirir ve teşvik ederiz.
İhtiyaçlarımızın karşılanmasında şirket içi insan kaynağımıza öncelik veririz.

Soyserin Grubun başarısının arkasında, kaliteli ve insan gücü bulunmaktadır.

İnsan kaynakları yönetiminde yeni gelişmeleri takip eder ve şirketimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde değerlendirerek uygularız.

İşe Alım Prensiplerimiz ;

Sosyerin Grup değerlerine ve kurumsal kültürüne uyan, enerjisi yüksek, teknolojiye ayak uyduran kişileri bünyesinde istihdam eder,

Başvuru Süreci ;

Güncel özgeçmişlerinizi, sitemizin ‘Açık pozisyonlar bölümü ik@lajivert.com.tr mail veya kariyer net aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz. Fabrikamız da İnsan Kaynakları Birimimiz ’den alacağınız iş başvuru formumuzu doldurarak, kendinize uygun bulduğunuz pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız İK tarafından mutlaka incelenir ve şirketimizdeki boş pozisyonlarımızın gerektirdiği yetkinliklerle uyumlu olduğu takdirde görüşmeye davet edilirsiniz. Özgeçmişleriniz veri tabanımızda 1 yıl boyunca saklanır ve değerlendirmeye açık tutulur.

İşe Alım Süreci ;

Soyseri Grupta işe alım süreci uygun olarak personel seçme ve yerleştirme işlemlerinin hatasız yürütülmesini kapsamaktadır. İş başvurusunda bulunan deneyimli ya da deneyimsiz adaylar; ilgi alanları, eğitimleri ve yetkinlikleri doğrultusunda değerlendirilmektedir. İlgili pozisyonun gerekleri dikkate alınarak öğrenim, deneyim, el uygunluğu, yabancı dil bilgisi vb. kriterler ve iş görüşmelerinde gözlenen kişisel nitelik ve yetkinlikler adayın seçiminde önemli rol oynamaktadır. Tüm adaylara  değerlendirme sonunda Soyserin Grup Kurum kültürüne uygun olup olmadıkları ölçümlenmektedir. Mülakatlar sonucu yapılan değerlendirmelere bağlı olarak olumlu bulunan adaylar için referans araştırmaları yapılmaktadır. Tüm değerlendirmeleri olumlu olan adaylara iş teklifi yapılır ve işe alım işlemleri yürütülür.
İşe yerleştirilemeyen adayların ise başka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere
 başvuruları 1 yıl boyunca veri tabanımızda saklanır.

Oryantasyon ;

İşe yeni başlayan her çalışana Soyserin Grup  değerlerini, çalışma kurallarını, iş kurallarını ve prosedürlerini, çalışma arkadaşlarını, çalışma ortamını, haklarını, görevi ile ilgili tüm konuları anlatılıp bilgilendirilir. Şirketimizde deneme süresi 2 aydır.

Ücret Yönetimi ;

Soyserin Grup şirket içi denge ve piyasa koşullarının dikkate alındığı performans ve yeteneğe dayalı ücret politikası uygulanmaktadır.
Tüm Soyserin Grup çalışanlarına  yıllık 12 NET maaş ödemektedir. Ayrıca deneme süresini dolduran tüm çalışanlarınada maaşlarına ek olarak asgari ücretin %10 şeklinde ikramiye ödemesi yapılmaktadır.

Soyserin Grup çalışanları Kayseri içi servis olanağı, yemekhane hizmeti, yemekhane olmayan bölümler için yemek kartı uygulaması, Özel hastanelerle anlaşma olanağı, Kendi ürettiğimiz ürünlerimizde personellerimize özel indirim imkanı sunmaktadır.

Belirli kademe ve pozisyonlar içinde şirket aracı, cep telefonu, yakıt desteği ve tablet hizmetleri de sunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.