Garanti Koşulları

GARANTİ VE İADE KOŞULLARI

Garanti Koşulları

Ritmik markalı ürünler üretimden kaynaklanan kırılma, solma ve bozulmaya karşı 2 yıl boyunca Ritmik garantisi altındadır.

Bu sebeple ürünlerin içerisinde belirtilen kullanım talimatlarını lütfen dikkatle okuyunuz. Hatalı kullanım veya temizleme şeklinden dolayı oluşacak; yırtılma, solma, kırılma ve yıpranma gibi bozulmalar garanti kapsamı dışındadır. Garanti kapsamı dışında kalan durumlar için Satış Sonrası Hizmet (SSH) bedelli olarak yansıtılacaktır.

Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler,ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır.

Ritmik, üretimin başından sonuna kadar kontrollü bir şekilde ilerleyerek ergonomik ürün üretmenin yanında yapmış olduğunuz ödemeye değer ürünler meydana getirir.

Ritmik markalı ürünler üst düzey teknoloji standartlarıyla üretilmektedir. Ritmik markasının başarısının ardında üst düzey teknolojiye ek olarak kaliteli malzeme ve özverili işçilikle mükemmelliyetçi tasarımı yakalamayı hedefleyen profesyonel ekipler bulunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.