ANADOLU'NUN EN GÖRKEMLİ MOBİLYA FUARI;

17-06-2023 22:57
ANADOLU'NUN EN GÖRKEMLİ MOBİLYA FUARI;
ANADOLU'NUN EN GÖRKEMLİ MOBİLYA FUARI;
ANAMOB MOBİLYA FUARINDA "RİTMİK BEBEK-ÇOCUK-GENÇ ODASI" Standımız 
Fuar 4-8 EKİM Tarihlerinde Kayseri Osb. Fuar merkezinde Gerçekleştirildi.
 
Yeni nesil fuarcılığı öncü kuruluşu biri olan Nobel Expo Tarafından mobilyanın merkezi Kayserimizde düzenlenen ANAMOB fuarı Türkiyenin en büyük mobilya şehirlerinde yüzlerce üretici ve dünyanın dört bir yanından gelen müşterileri ile buluşmaktayız.Bu yıl ikincisi düzenlenen Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı ANAMOB 4-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti, Fuar alanındaki görkemli showeoomumuz kurulumundaki ince işcilikler ve titiz ekip çalışma sonucunda ürünlerimizi yakından inceleme ve deneyimleme imkanı sunulmuştur. Gerçek boyutlarında sergilenen mobilyalarımızı görerek, dokularını hissederek test edip kolay şekilde karar verebilme imkanı sağlarken alıcılar içinde kolaylık sağlanması amaçlanmıştır. Büyük bir ekip çalışması ile oluşturulan standımız birebir ev konforu da sunmuştur. Yurt içi ve Yurt dışında gelen katılımcı misafirlerimiz ile yüzlerce insana ukaştığımız standımız ile RİTMİK Markası olarak Türkiye de ve dünyada 100 fazla şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Ailemizin büyümesinde gelişmesinde ilk olarak kalitelı işçiliğimiz gelmeketedir. Türkiye ve Dünya pazarında sahip olduğumuz alan ise yaptığımız iste ne kadar başarılı olduğumuzu ve yurt içi ve yurt dışı katılımcı sayımızla bir kez daha göstermiştir.  
ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı kapsamında düzenlenen Gala yemeği etkinliği ve ANAMOB 2023 En İyileri Ödül Töreni'ne katılımımız da "En İyi Genç Odası Tasarım Ödülü" ile 2. olan Ritmik Genç Odası Markamız gözde tasarımları ile dikkatleri çekmektedir. Gala Yemeği ve En İyileri Ödül Töreni bürokrasi, kamu ve özel sektör ile basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirmiştir.
Anadolu Mobilya Fuarı'nda aynı zamanda dünyanın farklı ülkelerinden gelen katılımcılar ağırlanırken, ANAMOB son iki gününde ise halka açılarak sevgili halkımızın da standlarımızı ziyaret etmesi sağlanmiştır. Sektörün en önemli isimleri, 68 ülkeden gelen yabancı alım heyetleri ile büyük başarıya imza attıldı.
 
Tüm katılımcılara,Büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 
2024 yılında görüşmek üzere…
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.